image description image description
Mental helse
Angst eller depresjon? Få hjelp her

Når du ringer Helsetelefonen får du snakke med erfarne sykepleiere som kan svare på dine spørsmål om sykdom og helse Sykepleierne vurderer om du bør snakke med lege, spesialist eller psykolog og setter deg i videre kontakt.

Vi hjelper deg videre!

Sliter du med lettere former for angst, depresjon eller søvnvansker? Hos oss kan du få tilgang til online selvhjelpsprogram rundt disse temaene. Ring og snakk med en av våre sykepleiere om hvordan du går frem. Du kan ringe oss 24 timer i døgnet, og få kvalitetssikrede råd om hva du bør gjøre videre, enten det er tiltak du kan gjøre selv eller om du trenger behandling hos lege eller psykolog.

Forskning viser at for en rekke lidelser, som for eksempel panikkangst, sosial angst, generalisert angst, utbrenthet og depresjon, kan kognitiv behandling med veiledet selvhjelp gi like gode resultater som å gå til en terapeut.

Vi har programmer for angst-, depresjon- og søvnutfordringer

Programmene våre er lettfattelig og motiverende. Det tar deg gjennom en rekke øvelser som trinn for trinn lærer deg å mestre det du sliter med. Du får informasjon om utfordringene du har, slik at du kan komme ut av den vanskelige tiden og unngå tilbakefall.

Foreløpig har vi programmer for å behandle angst, depresjon og søvnproblemer. De er delt inn i seks moduler, og tar omtrent seks uker å gjennomføre.
Det kan være opp til et års ventetid for å få offentlig støttet behandling. Programmene våre kan i midlertid brukes mens du venter på time hos offentlige helsetjenester.

Familieulykkeforsikring · Barneforsikring · Ulykkeforsikring · Behandlingsforsikring · Tryg 55+ · Kritisk sykdom forsikring

Har du i av disse, kan du ringe +47 55 17 90 09

DNB

Helseforsikring (behandlingsforsikring) ·
Barne- og ungdomsforsikring

Har du i av disse, kan du ringe +47 21 49 76 22

Har du ingen av disse forsikringene? Vi kan også tilby online selvhjelpsprogrammer

image description
Angst
image description
Depresjon
image description
Søvn

Trykk på ønsket behandling under for å få tilgang til en kode for å benytte programmene. De er helt gratis og gir deg både innsikt i problemområdet, hjelp til å finne dine utfordringer og trening for å bli bra. Trykk under for å få koden. Den må du selv ta vare på!

For å sikre full anonymitet vet vi ikke hvem som har fått koden og det er ingen informasjon om deg i våre systemer. Om du mister koden kan du be om en ny, men du vil da ikke få tilgang til det du har registrert før.