Helsetelefonen

Ringe oss på 820 97 024 (kr. 26,- pr. minutt)

Vi er her for deg – 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Hos Helsetelefonen får du enklere og raskere tilgang til råd og informasjon om helse, sykdom og behandlingsmuligheter. Vi er alltid her for deg, og svarer så raskt vi kan, døgnet rundt, alle dager.

Hvem får jeg snakke med?

Når du ringer oss får du alltid snakke med en sykepleier som har minst fem års erfaring fra sykehus. Våre kvalifiserte sykepleiere bruker et internasjonalt ledende system for IT-basert medisinsk beslutningsstøtte, tilpasset norske forhold.

Her er noen eksempler på spørsmål vi får:

  • Min fire år gamle sånn har kastet opp og hatt feber i flere dager, hva skal jeg gjøre?
  • Jeg skal reise til Nepal. Må jeg vaksineres?
  • Jeg vil bytte fastlege. Hva gjør jeg?
  • Hvor er nærmeste åpne apotek?

I Storbritannia har en tilsvarende tjeneste vært tilgjengelig siden 2001. Undersøkelser viser at 98 prosent av brukerne er fornøyd med rådene de har fått. 50 prosent fikk løst sitt medisinske problem gjennom telefonsamtale med en sykepleier, og tjenesten har redusert legevaktbesøket med 40 prosent.

Online lege

Det er bare å ringe oss på 820 97 024

Dersom du ikke er medlem hos oss gjennom en av våre samarbeidspartnere kan du ringe oss på 820 97 024 (kr. 26,- pr. minutt). Her vil du bli møtt av en av våre sykepleiere, samtalen kan være anonym.

Husk! Mange har tilgang til vår tjeneste helt gratis gjennom forsikring eller medlemskap. Se her for å finne ditt nummer.

Mange har tilgang til tjenesten vår helt gratis,
gjennom forsikring eller medlemskap.

Har du tilknytning til en av organisasjonene under kan dette gjelde deg.